Uw condensatieketel op gas: Bosch of Vaillant

Met de gamma’s Condens 7000i en Cerapur stelt Bosch de top van de gasketels voor. Ontdek ook de onbetwistbare kwaliteit van een Vaillant ketel EcoTEC plus VC/VCW. Welke keuze u ook maakt, deze condensatieketels zijn slim, verbruiken weinig energie en zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

Bosch Condens 7000i en Cerapur

De ketel Bosch Condens 7000i zorgt voor een hoog rendement aan thermisch comfort met een minimum aan verbruikte energie. De condensatieketel is ecologisch en recupereert de warmte van de verbrandingsgassen voor uw verwarming.

De ketel Bosch Cerapur koppelt een hoogwaardig design aan krachtige functies. Deze ketel is ook verbonden met uw woning via de app Smart Home. U regelt de verwarming heel eenvoudig, zelfs vanop afstand. U ziet per maand waar uw verbruik piekt en kan zo uw energieverbruik verminderen.

Condensatieketel Vaillant EcoTEC plus VC/VCW

De ketel Vaillant ecoTEC is uitermate zuinig en verbruikt 35% minder gas. Dankzij de pomp met hoog rendement en een heel klein verbruik in waaktoestand, verbruikt hij ook heel weinig elektriciteit.

Deze condensatieketel blinkt uit door de topkwaliteit van zijn elementen in roestvrij staal. U krijgt dan ook een garantie van 5 jaar op het geheel. De Vaillant ketel is bestand tegen alle beproevingen, maar tegelijk ook heel licht en compact. Dit muurmodel met mooi design is ideaal voor kleine oppervlaktes en kan bijvoorbeeld ook in de keuken geïnstalleerd worden.

Calculez le prix pour...


Prijs berekenen voor...